February 23, 2009

Thank you!

Thank you.. for helping me with all this.. It's not something I can do on my own.. but with your help we can make a diference! Someone asked me: "is it a 'one man campain' ?" and it made me wonder.. is it? But it's not.. I only play a small part in all this.. it's you people who actually made it work.. so, THANK YOU! All of you!


Here's a few bits and pieces of what you've said, pictures and comments this one is my personal favorite:
sophie.baudelaire has left a new comment on your post "Love can begin here": <<love can begin here... and it really happened... intr-un sfarsit de sweet november. e aproape o forma de manipulare a opiniei publice, dar intr-un mod atat de extatic incat zambetu-mi se incapataneaza sa persiste.>>

"Statia de metrou, asteptare, totul pare amortit cand de pe scaun, vad un abtibild care ma “misca” un putin…cateodata poate e chiar asa, “love can begin here”…pe un scaun, pe o scara in urcare, in coborare, la metrou, intr-un parc, la etajul 10 sau oriunde…"

"Apropos, ieri, in troleul 85 nu am vazut unul, ci 4 stickere "LOVE CAN BEGIN HERE" !!! :)) So, they do exist... " "Salut....pe la noi pe la Cj nu am vazut abtibildul cu "Love can begin here".As vrea si eu macar unul sa-l pun la intrarea in camin.Spor la treburi"
"Ma amuza faptul ca toate porcarioarele alea cu "Love can begin here" sunt putin jupuite.
Vrem cu totii sa fim iubiti, eh? De parca jupuirea "Love can begin here"-urilor va ajuta cu ceva. /:) :) Somn usor."
"ah deci tu esti in charge of "love cand begin here" ? pfu....mi se pare o idee super, te admir pentru gest si pentru initiativa. congrats! Charlie."
"astă seară în drum spre gară. într-un 85. love can begein here. am zâbit şi mi-am zis cât de tareeee... m-a chinuit să fac o poznă fromoasă să arăt la lume... dar acumulatorii mei erau morşi deja. is şi bătrâni, dar oricum toata ziua a fo numai bună de făcut pozne.tare. tare. love cand begin here."
"e ceva in genul celor de la black eyed peas cu "where is the love?" si cu stickerele cu semnul de intrebare.. m-a trecut un fior cand l-am vazut in metrou la unirii..si i-am dat search-ul corespunzator de google..si iata-te..imi place mult ideea. da-i inainte!"

Nu am postat tot ce era, pentru ca sunt preaa multe :D dar.. asa.. cat-de-cat sa va faceti o idee, pentru cei care nu stiu, pentru cei care vor sa stie si pentru cei care imi rup stickerele :P
"Our lifes are defined by our opportunities, even by the ones we miss.."

8 comments:

Alexandros said...

Interesant blogul.Are expresivitate aparte, ca sa nu mai vorbim de originalitate.Este un blog care te pate distra, informa si reitera in acelasi timp, ceea ce se cheama un blog complex as zice eu dupa o prima aruncare de privire.

. said...

O sa ma amuz putin acum si o sa zic ca m-a dezamagit sticker-ul tau odata :P

Chiar prima data cand l-am vazut, o asteptam pe tipa pentru care aveam fluturasi. Ea intarzia destul de mult si tot fataindu-ma de frig, am vazut sticker-ul :P

Mi-am zis ca e un semn din ala ca in filme, cand raspunsul e sub nasul personajului principal.

Atunci si acolo n-a fost sa fie, dar faptul ca am asteptat-o atat de mult acolo ma face sa-i mai dau sansa sticker-ului :))

Ma incanta actiunea ta, oricum. E caterinca :)

allé said...

La ce se referă "LOVE CAN BEGIN HERE" ? :)

Anonymous said...

zici ca scrii o romanta cu numeroase fire epice. felicitari!

Alya said...

dragutza idee ;)

Sandra G said...

Foarte misto proiectul! M-am intalnit cu stickerele tale prin tot orasul, au functionat de fiecare data ca un mic soc electric care m-a trezit din "somn" :) Keep up the good work! Felicitari!

Ioana said...

Geniala ideea. Cred ca m-am indragostit de stickere :)) Foarte tare...Love can really begin here :)

Tipa Blonda said...

Mi-am lipit unul de carcasa telefonului."Love can begin orinde sunt eu" :>