March 18, 2009

Ai 7 minute libere?

One piece of advice: DON'T SEEK! let it flow.. si inainte sa te uiti.. asigura-te ca ai 7 minute in care sa nu faci altceva.. It's gonna' be worth your time!

Genial.. it's that simple.. :) Cristina, tin sa iti multumesc pentru ca mi-ai aratat filmuletul asta.. am ras cu lacrimi de fiecare data.. si l-am vazut de vreo 5-6 ori la rand :D

Cea mai usoara modalitate sa-i faci pe ceilalti sa zimbeasca.. si chiar sa rada cu pofta!

11 comments:

A lu' Năstase said...

Mamaaa ce tare e cand incep toti sa rada...E si emotionant pe de alta parte...misto :))

portos said...

bestial. molipsitor.

Ioana said...

Daca ar face cineva asa ceva in Romania , cred ca ar fi luat de prost. Imi place clipul..m-a facut sa zambesc fix cand aveam nevoie :)

Mr.BiG said...

@ Ioana - hmm.. nu cred ca ar fi luat de prost. Oricui ii place sa zimbeasca.. are doar nevoie de un impuls in directia potrivita. :P poti sa incerci: daca zimbesti cuiva.. prima reactie o sa fie ciudata.. dar usor-usor o sa iti zimbeasca si celalalt. Trebuie doar sa faci ceva in privinta asta!

Ioana said...

Ok . M-ai convins :))

Irina said...

M-am intalnit si eu cu "Love can begin here" zilele trecute. Si ca de obicei m-au facut sa zambesc :). Sunt din ce in ce mai multe. Dar am o intrebare. Si nu stiu daca este corect sa o formulez aici. O sa ma gandesc la asta, deoarece vreau un raspuns sincer.

Mr.BiG said...

@Me - poti sa ma intrebi, please! feel free :) la profil gasesti o adresa de mail.. daca nu vrei sa vada si restul.. :) astept mailul tau.
Take care,
Mr.BiG

Anonymous said...

Dear Mr.Big,
You made my day :-D Ma bucur ca filmuletul ti-a adus zambete si ca l-ai postat si share-uit. Pt ca sunt de parere ca what goes around comes around, si la ce zi aiurea simteam ca am, postul tau mi-a readus zambetul :-)
Iti mai dau un filmulet, chiar daca il stii merita revazut: http://www.youtube.com/watch?v=uy0HNWto0UY .
O zi zambareata sa ai!
Cristina

Cookie said...

duuude wait a sec. tu ai inceput chestia cu stickerele " love can begin here"?

i absolutely adooooooore them :X

bobo said...

super tare mi-a placut filmuletul... ma facut sa rad si sa ma simt bine ... keep it real ..Mr Big... i hope we meet again ;)
bobo

Ciprian D. said...

Excelent!!!!!