May 19, 2009

Cold shower..

plictisitule has left a new comment on your post "Love can begin here..":

"Gigele, inceteaza cu poluarea... Ia gandeste-te: daca fiecare se apuca sa lipeasca "stickere" pe unde il trazneste pe el in vis noaptea (pentru ca nu pot sa ma gandesc ca ai vreo alta explicatie pentru MISCAREA asta a ta) cum ar arata lumea. Urmatorul pas este sa te joci paintball prin oras, nu? Ca doar e dreptul tau... Si in plus, hartia aia vine din copaci .. dar ce conteaza natura, atata timp cand ne iubim, nu? Hai sictir!"

Ha! Deci mai sunt si dintr-astia printre noi.. huh? Ca in ultima vreme intalnesc tot mai putini. Poate nu-i mai observ.. pentru ca sunt prea multi 'de partea mea' dar.. tre' sa mai ai parte si de cate un 'dus rece' dintr-asta.. ca sa vezi ca.. deh, nu-i poti multumi pe toti. Chestia e ca nu incerc.. partea si mai buna e ca nu ma (mai) afecteaza..

Parerea mea? E ca asta e opinia lui.. si e indreptatit sa creada ce vrea. Probabil lucreaza la RATB si atunci.. deh, nu-l condamn.. pt ca muuulte trolee sunt pline de stickerele mele. But hey.. you wanna' make an omelet.. you gotta' break some eggs! And that's the price to pay..

Totusi nu reusesc sa inteleg ce-l deranjeaza mai mult. Faptul ca pun stickere peste tot pe unde merg.. sau ca stickerele mele nu-s ecologice? :) Da, e dreptul tau sa faci ce vrei.. e dreptul tau sa mergi intr-o masina cu 100 km/h si sa nu tii mainile pe volan.. but that don't make it a good fucking ideea! :)

Remember this 'Gigele': We are what we do in this world.. i chose to do something.
How about you?

14 comments:

Cristina said...

Asta-i semn ca devii faimos Biggie :D Poate te vad urmarit si de paparazzi :->

Dana said...

Domnu' Mr-Big, cica traim in democratie, deci fiecare are dreptul la o parere/opinie...(deci si Gigel...)
Daca tot is unii asa ecologisti de ce nu fac zarva la sutele, miile de hartiute electorale(acuma am primit unul...:P), reclame aiurea,... plus la miile de peturi aruncate aiurea ...la astea propun eu razboi NU la sticker-ele tale(is dragutze si le vrem:P). Spor la munca si INCA astept sa imi trimiti si mie la Cj... 10x

Miss Elenusha said...

Cum ii mai omoara pe unii ecologia! E si asta o idee daca te gandesti :D Dar ca veni vba de ecologie, duminica trecuta am iesit la plimbare in Herastrau cu balena mica si balena mare - pour les connaisseurs ;)- si ce vad in fata mea: DOUA IDIOATE GENERATIA EMO, care nu aveau mai mult de 13 ani fiecare, isi cumpara inghetata! Una din animale arunca ambalajul in iarba verde, iar cealalta animala ii da drumul din mana, din mers, pe alee, fratzica!Exact ca vaca ce merge la pascut si se balega din mers!!! Am crezut ca iau foc de nervi!!! Asa ca... Fiecare isi are dreptul la replica ... Sa-i lasam sa replice!

Walk Trough The Sunshine said...

In lipsa de alta ocupatie unii oameni pur si simplu se iau de cei care vror sa faca ceva...
Chiar ca am vrut sa-ti spun...oriunde ma duc dau peste stickerele tale...la restaurant in cismigiu LOVE CAN BEGIN HERE...in autobuz LOVE CAN BEGIN HERE...in metrou LOVE CAN BEGIN HERE...chiar si prin casa si-a pus mama stickere(bine ca mi-am amintit mai vreau)
Si ca sa impaci si capra si varza iti sugerez sa incepi si o campanie ecologica...

ana şi atât said...

Gigele mamă, faci tu pe deşteptu' aici, dar mai gândeşti la fel de ecologic atunci când mergi la grătar şi laşi ditamai mormanu' de gunoaie prin pădure? De animale ca tine e plină ţara asta, de aia e aşa genială...NOT!
Cred că viaţa ta e foarte plictisitoare dacă nu ai altceva mai bun de făcut decât să te trezeşti vorbind aiurea-n tramvai. ;)
Cât despre tine Biggie...keep on doin' your thing :D
Şi nu uita să-mi mai trimiţi stickere. :P

king richard the IV said...

adevarul e ca e cam lame toata faza asta..in afara de o fraza catchy sa zic nu prea spune nimic..sau poate ma depaseste pe mine. yeah, love can begin anywhere? so? so can death and extreme dhiareea..e doar un fapt al vietii. no offense dar nu au descoperit nimic cu toata sticareala asta, in afara de ceva ce stia deja toata lumea..ca orice se poate intampla oriunde. e o forma si asta, dar dupa parerea mea e seaca de fond.

Pathetic said...

Te anunt ca sticker-urile (correct me if I'm wrong) au ajuns si-n Brasov, in CN "Unirea", sala A II 7, penultima banca de pe randul de la geam.

Good luck! :)

Marina said...

Uhmm Love can begin here. E o simpla fraza. Chiar nu inteleg cum poate atata lume fi indobitocita atat de usor. Orice are un inceput de undeva. Nu numai dragostea. Si eu pot incepe o campanie cu Shit can hit you here. E simplu. E un mesaj idiot pe care tu il promovezi din lipsa de altceva. Si din exprimarea ta nici nu cred ca stii ce insemna dragostea adevarata. Iti dau 16-17 ani dupa cum vorbesti. Inceteaza, inceteaza sa mai fii copil. Apropo...campanii de tipul acesta se fac prin Germania si Franta de pe vremea de cand tu nu erai nascut. Asa ca keep up this idiot work

Mr.BiG said...

@ king richard the IV - people don't always see what's good for them.. and sometimes need a little push in the right direction. Bineinteles ca si tu stii ce e bun si ce e rau.. ce poate sa se intample sau nu.. intr-un loc/moment anume. Dar faci ceva in privinta asta? :)

@ Marina - :)) da, ai dreptate.. am 16 ani si 4 luni.. si ce? i feel damn good.. Tu cati ani ai? 65-70? :P N-o sa incetez sa mai fiu copil.. insa tu ai incetat sa mai zimbesti.. loong time ago. That's sad. Apropo de 'my idiot work'.. nu vreau sa 'multumesc' pe toata lumea. Deci esti indreptatita sa crezi ce vrei. Have a great day!

Marina said...

Auzi copilu'? Te arunci in afirmatii pe care nu le poti argumenta cand spui ca am incetat de mult sa zambesc. Zambesc si o fac atat cat am nevoie. Oricum zambesc cu ajutorul lucrurilor reale, palpabile, cu ajutorul celor care ma inconjoara. Nu zambesc fals cand vad un abtibild lipit groteste prin locuri publice. Iti ziceam de faptul ca astfel de campanii debutau prin anii 90 in Germania, Franta, Olanda...Nu au avut niciun rezultat. Si gandeste-te ca au fost sustinute atunci si de presa scrisa. Asa ca revino in lumea reala tinere.

Mr.BiG said...

@ Marina - Nu, nu ma arunc in afirmatii pe care nu le pot argumenta si iti pot dovedi: de cate ori ai ras.. sau macar ai zambit ieri? sau.. saptamana asta..? Nu trebuie sa imi zici mie.. dar e vorba de "small things that bring joy to your life" !! You've lost that.. didn't you.. altfel n-ai fi reactionat asa la tot ce vreau eu sa fac aici.

Asta incerc (printre altele) sa fac si eu.. to bring joy in other people's lifes. Si.. da, o sa reusesc!! N-o sa iti zic de ce.. dar.. o sa vezi singurica. Imi pare rau ca gandesti asa despre 'miscarea mea' dar.. e dreptul tau. (btw.. am ajuns si eu in presa ..online deocamdata :)

king richard the IV said...

daca tu crezi ca le arati oamenilor directia buna in viata prin faptul ca pui un sticker te miri unde, mie unuia imi e frica sa am de a face cu oameni ca tine in viata reala. e simplu daca vrei sa iti spun eu ce cauti defapt sa faci, sa te bagi in seama..sa auda lumea de tine.. numai ca o faci prost. o faci cu o lucrare grafica slaba, cu un copy de doi lei, fara nici un fel mesaj sau urmari. ai dat iama in bloguri si ai rugat o armata de gagici sa se vada cu tine ca sa iti lipeasca stickerele si te crezi artist urban sau mai stiu eu ce.
problema e ca iti faci tu publicitate dar nu inteleg de ce te obosesti, cine te cauta si da de blogul asta sid e tine, vede ca nu ai nimic de aratat, si nimic de spus in fond. doar marchezi aiurea cu sticker naspa. incearca sa studiezi ce au facut altii in domeniul asta, si compara actibildul tau cu lucrarile lor. vezi ce iti iese

Mr.BiG said...

@ king richard the IV - mah, asa cum am mai zis.. esti indreptatit sa crezi fix.. ce vrei tu. singura problema e ca.. eu macar incerc sa fac ceva.. si.. nu, nu pt mine! Vreau publicitate, dar nu pt mine. pentru stickerele mele. aa.. apropo! te rog, nu-i mai critica pe altii atat timp cat tu nu stii sa scrii sau sa vorbesti: "actibildul" e defapt "abtibild" :)))))
Remember: Jumatate din a fi destept.. e sa stii la ce esti prost! :)


@ Marina - nu ti-am publicat ultimele 2 commenturi pentru ca vorbesti "ca la usa cortului" and that i won't allow. daca ai o problema cu mine.. zi asa. si vedem ce facem in privinta asta. daca vrei in continuare sa iti exprimi parerile pe blogul asta, te rog sa folosesti un limbaj.. adecvat. plus de asta eu ti-am vorbit frumos pana acum. Good day! :)

Unknown said...

Nu pot sa cred ce se intampla.....
Gigel...King Richard....Marina....

de ce nu faceti voi "Shit can hit you here"???

ah scuze...ca stiam raspuns la asta....tot ce stiti sa faceti voi e sa comentati...si atat. Daca nu va place - plimbati ursul de pe blogul asta....si lasati-i pe cei care sustin ideea sa se bucure de ea.....

Va puneti intrebarea "cei asa lucru mare in lipitul stickerelor astea?".....este mare prin faptul ca a fost facuta....si nu a ramas la stadiul de ideea al unui individ.

Trebuie sa ai dorinta...dar si sa muncesti, aduni oameni....motivezi...

Ai racola tu FARA BANI...doar de ochi frumosi vreun om care sa-ti lipeasca stickerul tau cu SHIT???

nu cred.... imi pare rau de voi... :) si chiar ma bucur ca exista cei care fac gesturi de astea :)

PS. daca Gigel se uita la filmuletz, vedea la sponsor pe cei de la ECOSERV care recicleaza si hartie....mai mult ca sigur stickerele sant facute din Adevarul de Seara(facut din copaci) care-l ei tu gratis si-l arunci pe jos in statia Unirii