March 27, 2008

You're not the one for me!

Well my heart knows me better than I know myself,

So I'm gonna let it do all the talking!

March 26, 2008

Hate me today

Hate me today,

Hate me tomorrow..

Hate me for all the things I didn't do for you.

Hate me so you can finally see what’s good for you !!

March 4, 2008

What would make you smile?



She's a perfect 10, but she wears a 12
Baby keep a little 2 for me..

Nu pot sa zic ca imi place extraordinar de mult piesa.. dar imi plac mult primele doua versuri.. deh.. fiecare intelege ce vrea. Totodata oamenii vad ceea ce se asteapta sa vada.. si nu vorbesc doar de trucurile cu carti ..dar asta e alta poveste.

Nu am mai scris de mult aici.. si promit sa nu se mai intample.. aaa....o sa incerc sa fac un rezumat in cateva cuvinte: this 'n' that, job interview, varza, nota 4, IQ, raceala, nopti nedormite, un joc idiot, servetele umede, expirat.. card tricks.. si o fata care nu zimbea, pizza "by Pizza Hut".. and so on.

O dimineatza cu o raceala de-a dreptul enervanta si fara nici un chef.. In metrou. Toti parca au aceeasi stare ca si mine.. si chiar ma gandeam: "Uite ca.. azi nu zimbesc in drum spre servici. ". E de notat ca abia ma urcasem in metrou.. unde canta un tip la chitara.. la 2-3 pasi de mine.. si sincer sa fiu.. in primele momente nici nu i-am aruncat vreo privire. Ma calca pe nervi!! Mult prea tare si mult prea ritmata piesa latino pe care o canta el.

Un tip la vreo 35 de ani.. mic, indesat, cu plete.. evident si imbracat nu tocmai grozav.. M-a surprins 'cheful' pe care il avea el.. deborda o energie si o stare de "i feel good tana na-na na-na" de nu m-am putut abtine sa nu zimbesc. Pana sa ma dezmeticesc.. mi-am dat seama ca nu suna chiar atat de rau piesa aia. Iar el se uita la cei din jurul lui si zimbea.. canta si zimbea sincer. Terminase piesa putin inainte de a ajunge in statia urmatoare, trecuse prin tot vagonul si a luat cat i-a dat fiecare.. i-am dat si eu 5 lei. I-a castigat.

Eu am luat de la el o portie de buna dispozitie.. care m-a tinut aproape toata ziua. Partea proasta e ca nu toti din metrou erau de aceeasi parere cu mine. Ei nu l-au privit la fel.. si e treaba lor.. corect.. dar sunt unele chestii care nu pot sa le las sa treaca pe langa mine.. in fine, asta-i doar parerea mea.

De obicei eu ii fac pe ceilalti sa zimbeasca.. sau cel putin incerc, dar uite ca din cand in cand mai am si eu nevoie de un zimbet si.. revin la ce am zis eu.. iti trebuie o motivatie pentru tot ce faci.

Ok.. acum.. tu de ce nu zimbesti?