May 19, 2009

Cold shower..

plictisitule has left a new comment on your post "Love can begin here..":

"Gigele, inceteaza cu poluarea... Ia gandeste-te: daca fiecare se apuca sa lipeasca "stickere" pe unde il trazneste pe el in vis noaptea (pentru ca nu pot sa ma gandesc ca ai vreo alta explicatie pentru MISCAREA asta a ta) cum ar arata lumea. Urmatorul pas este sa te joci paintball prin oras, nu? Ca doar e dreptul tau... Si in plus, hartia aia vine din copaci .. dar ce conteaza natura, atata timp cand ne iubim, nu? Hai sictir!"

Ha! Deci mai sunt si dintr-astia printre noi.. huh? Ca in ultima vreme intalnesc tot mai putini. Poate nu-i mai observ.. pentru ca sunt prea multi 'de partea mea' dar.. tre' sa mai ai parte si de cate un 'dus rece' dintr-asta.. ca sa vezi ca.. deh, nu-i poti multumi pe toti. Chestia e ca nu incerc.. partea si mai buna e ca nu ma (mai) afecteaza..

Parerea mea? E ca asta e opinia lui.. si e indreptatit sa creada ce vrea. Probabil lucreaza la RATB si atunci.. deh, nu-l condamn.. pt ca muuulte trolee sunt pline de stickerele mele. But hey.. you wanna' make an omelet.. you gotta' break some eggs! And that's the price to pay..

Totusi nu reusesc sa inteleg ce-l deranjeaza mai mult. Faptul ca pun stickere peste tot pe unde merg.. sau ca stickerele mele nu-s ecologice? :) Da, e dreptul tau sa faci ce vrei.. e dreptul tau sa mergi intr-o masina cu 100 km/h si sa nu tii mainile pe volan.. but that don't make it a good fucking ideea! :)

Remember this 'Gigele': We are what we do in this world.. i chose to do something.
How about you?