January 30, 2008

De ce..

..sunt oameni care mananca shaorma cu furculita?

..sunt oameni care cumpara hartia igienica doar dupa ce se asigura ca nu are 'praf' pe ea..?

..sunt oameni care merg cu cortul pentru ca nu au un WC aproape..?(sau cel putin nu un WC ca acasa..)

..sunt oameni care te suna in interes de serviciu desi constientizeaza faptul ca e sambata seara si ca esti in oras.. si ca tu vezi cine te suna..? Si ca.. evident, n-o sa ii raspunzi..

..nu pot sa renunt la cola.. sau la tigari?

..nu pot sa iau o mana de stelutze si sa le aranjez, aleatoriu, pe ecran?

..sunt (aproape) singurul care zimbeste pe strada indiferent ca e luni sau vineri.. indiferent ca se duce sau vine de la servici.. indiferent ca ploua sau e soare afara..?

..imi vin cele mai bune idei atunci cand nu am pe ce le nota? Si de ce retin toate prostiile in loc sa tin minte ceva esential.. ?

..mi se par atat de multe lucruri atat de usor de facut.. desi probabil nu sunt, desi nu le-am incercat ca sa vad daca mie mi-ar fi usor sau nu.. ?

..si totodata, de ce mi se par unele lucruri atat de banale.. si, evident, usor de facut.. desi altii se plang ca nu le pot face..?

..ma pierd in detalii?

..folosesc doar doua puncte de suspensie in loc de 3?(ca orice om normal..)

3 comments:

Anonymous said...

ooooooo....yeee

Bejan Igor said...

Spune-mi, cele mai tari ideei nu iti vin cand esti pe wc???
Sau in locuri in care chiar nu poti sa te duci rapid si sa le exprimi....shit it alway's happends to me...i must buy a f****g laptop:P

Daryella said...

.. tare mi-ar placea sa-ti raspund la fiecare intrebare in parte.. insa am sa iti dau doar concluzia mea: pentru ca fiecare dintre noi suntem asa cum suntem.
Vei intreba din nou.. "de ce?" Pur si simplu "fiindca altfel ne-am plictisi de prea multa perfectiune".
Ai incercat sa-ti imaginezi vreodata cum ar fi lumea, daca totul ar fi perfect...? (si aici e loc chiar de 3 puncte de suspensie)
E dragut si cu doua.. Te reprezinta pe tine. Cine e sensibil va sti sa te recunoasca dupa acest detaliu.. Crezi ca se pierde in detalii daca face asta? Nicidecum.. Este doar o alta persoana sensibila, ca si tine.
Fii fericit si mandru ca esti asa! Traim intr-o lume care se impietreste pe zi ce trece, care uita ca pe langa bani, succese profesionale, parteneri si accesorii cat mai "cool", exista lucruri cu adevarat frumoase.
Iar educatia primita sau autoeducarea si dezvoltarea personala si spirituala au un cuvant greu de spus in fiecare dintre noi.
De cola poti sa te lasi. Eu am lasat-o.. dupa o criza de rinichi.. insa "placerea interzisa" inca mai exista. Acum o consum pentru ca imi place, pentru ca asta se bea la munca, nu pentru ca sunt dependenta. Stelutele ai sa le poti aranja cand vei fi relaxat, cand vei zambi (chiar daca esti singurul), sau cand iti va veni ideea aceea pe care nu vei avea cum si cu ce sa o notezi..
Memoria e selectiva..
Si ar mai fi atat de multe de spus..
Insa ideea principala este ca esti un om mult prea "normal" intr-o lume care devine din ce in ce mai anormala.