November 9, 2008

Love can begin here..

..eu am o vorba: "Tre' sa stii unde sa cauti!" Si cam asa e.. daca te uiti bine prin oras (deocamdata doar prin Herastrau, Cismigiu, Unirea, pe la universitate si prin Berceni) o sa-l gasesti. Sau o sa te gaseasca el pe tine.. cand te-astepti mai putin. Aaa.. si am uitat sa zic de metrou. Si de Spring. Si de 'mec' :D Cam atat am avut timp sa umblu weekendul asta. Dar.. o sa am grija sa acopar si celelalte zone 'de interes'.. Dar.. tre' sa stii unde sa cauti.

O tipa care-mi place mult cum scrie a zis odata: "Orice moment e la fel de bun ca oricare altul!" ..replica asta mi-a ramas in cap. Si-am stat si m-am gandit: chiar asa e! Si exact acelasi mesaj incerc si eu sa transmit mai departe. It can happen. Toata lumea vrea asta. Si totusi.. nimeni nu face ceva in privinta asta. Faza din Garfield "if you wait.. long enough.. everything comes to you!" ..nu tine. Nu de data asta. Pentru ca nu e vorba de lapte aici :)

"LOVE CAN BEGIN HERE" e o.. miscare(nust daca o pot numi chiar asa.. da' suna bine, nu?) Exact ca si cartonasele acelea negre. E.. ceva ce mi-a trecut mie intr-o zi prin cap. A pornit doar ca un gand.. dar acum stiu si unde vreau sa ajung. Si.. da, o sa aiba si o finalitate. O sa fie ceva care o sa contureze si mai bine 'the big picture'.. Si-am mai si pus in aplicare gandul asta. Si am de gand sa continui.. Si ca de obicei nu-mi pasa de ce cred ceilalti.. unii imi zic sa mai cresc.. altii isi lipesc stickerele pe ghiozdan.. altii zimbesc pur si simplu. I find it interesting. E ceva ce multi altii n-ar face. E ceva.. pentru ceilalti.

Si totusi.. de ce?

"Did I change the world?" s-a schimbat in.. "I am changing the world.." (as in.. prezent continuu.. o actiune care a inceput, dar nu s-a terminat inca!)

60 comments:

Unknown said...

vreau si io un sticker! :)

Mr.BiG said...

@Small Wonders: ce sa faci cu el?

Miss Elenusha said...

Just wanted to say you have a VERY COOL profile comment :)) CAt de taaareeee! Asta pentru ca ma gandesc ce poate insemna :)) Don't mind me ... Just expresing opinion.

O zi fantastica!

stef said...
This comment has been removed by the author.
stef said...

vreu si io stikeree..te rog te rogg..;;) sa le lipesc si eu ..pt ca eram joi cu o pretena..si am vazut asta in troleu..si dupa accea vineri am o zii ffff naspa..si am intrat la spring time (de la universitate)si am vazut un alt stiker si chiar m-a facut sa ma simt mai bine...deci ..imi dai si mie stikere???;;)

Anonymous said...

ah deci tu esti in charge of "love cand begin here" ?

pfu....mi se pare o idee super,te admir pentru gest si pentru initiativa.congrats!

Charlie.

Anonymous said...

buna Mr.Big, iti doresc un an nou mai bun,sa reusesti in ceea ce ti-ai propus, sa ai parte numai de realizari si tot ce-ti doresti bun sa ti se implineasca.
A fost draguta discutia in drum spre bucuresti,if u remember....oricum esti tare,imi palce blogul tau,si cum gandesti...iar de copilarie e bine sa o pastram in suflet,sunt de acord cu tine,poate vb mai multe,dupa ce imi fac si eu un blog,cand voi avea timp,k sa-mi lasi si tu un comment.te pupic si La multi ani!

Anonymous said...

Genial...am vazut prima oare scris "Love can begin here" la un status si m-am gandit ce dragut ar fi sa-l vad scris in mai multe locuri...iar azi un prieten mi-a zis ca a vazut in statia de metrou sticker-ul...un lucru atat de mic poate aduce atatea zambete...si poate sa faca nu numai o zi mai frumoasa ci chiar o viata...de cand ai inceput sa le lipesti prin bucuresti? am putea sa printam si sa lipim si prin alte orase???
~ Liniutza ~

Mr.BiG said...

hello "anonymous Liniutza" da, le putem pune si prin alte orase :)
eu le-am pus, majoritatea de prin bucuresti si stef a binevoit sa ma ajute.. if you wanna help, let me know. Eu le printez si le tai unde lucrez, deci asta nu e o problema :)

Anonymous said...

grozav...pai eu si cu niste prieteni am putea sa punem prin brasov :) acum trebuie sa ne gandim cum sa le primesc...as putea sa iti dau adresa mea si sa mi le trimiti intr-un plic prin posta sau sa te intalnesti cu niste prieteni de ai mei din bucuresti si sa le trimiti prin ei...
~ Liniutza ~

Mr.BiG said...

la 'profil' am pus o adresa de yahoo, unde poti sa imi trimit datele de contact si vb apoi mai multe.. ;)

Anonymous said...

mr. big...esti foate tare. e ceva in genul celor de la black eyed peas cu "where is the love?" si cu stickerele cu semnul de intrebare.. m-a trecut un fior cand l-am vazut in metrou la unirii..si i-am dat search-ul corespunzator de google..si iata-te..imi place mult ideea. da-i inainte!

Anonymous said...

Foarte tare ideea.
Cred ca am vazut un sticker cand ieseam de la metrou Unirii prin Decembrie anul trecut. Sincer mi-a schimbat starea de spirit. Am tot cautat pe google pictures si nimic, dupa care am incercat si websites si in sfarsit am dat de blog. Spor !

Anonymous said...

astă seară în drum spre gară. într-un 85. love can begein here. am zâbit şi mi-am zis cât de tareeee... m-a chinuit să fac o poznă fromoasă să arăt la lume... dar acumulatorii mei erau morşi deja. is şi bătrâni, dar oricum toata ziua a fo numai bună de făcut pozne.
tare. tare. love cand begin here.

Anonymous said...

in euforia jocurilor interzise descopar "love can begin here"... and it really happened... intr-un sfarsit de sweet november. e aproape o forma de manipulare a opiniei publice, dar intr-un mod atat de extatic incat zambetu-mi se incapataneaza sa persiste.

Anonymous said...

foarte tari si ingenioase

au ajuns si la noi in liceu..
am si eu unul p telefon,zambetul imi revine p buze atunci cand il citesc:)

Anonymous said...

Cumva, te-aș îmbrățișa și ți-aș mulțumi că exiști.

Here :)

Mr.BiG said...

@aimee - Hug back.. >:D< I'm glad i can help!

Anonymous said...

Salut Mai ai stickere?:D Vreau sa imi tunez laptopu, si rucsacu, si patu, si strada pe care stau, si banca de la fac , si strad pe care efac..si rucsacele colgilor de facultate...si:-?..mai vad io pe cine

Miezu` said...

te-am vazut si eu pe strazi. sa traiesti, frumoasa idee :)

Mr.BiG said...

@ MasterOfPuppets desigur.. :D gasesti la profil o adresa de mail. scrie-mi si ne int sa-ti aduc si tie stickere :)

@ Miezu` glad u like it.. >:D<

Anonymous said...

hmm...super initiativa...
am vazut un sticker de asta in mall in piatra neamt,cand am fost...si eram cu un baiat...si mi l-a aratat....a fost super nice treaba....am si acum poza cu sticker-ul respectiv....
chiar mi-a facut ziua mai frumoasa..;))

Anonymous said...

Geniala ideea.Singura chestie care ma deranjat oarecum e partea cu Mr. Big din sticker, deoarece m-a dus cu gandul imediat la Mr. Big din Sex and the city . . .
Sper sa nu isi dea "duhul" prea curand aceasta miscare :).

O sa plec in curand pentru 1 saptamana in Madrid . . .ai fi interesat sa lipesc pe acolo?I'd do it in a sec!Let's go international with this concept. . .

Mr.BiG said...

@anonymus.. :)) te-a deranjat? :P it's my nickname.. Mr.BiG si am vrut sa le semnez! si.. conceptul e deja international.. :) o sa scriu mai multe pe site! Si.. la madrid, da.. as vrea sa ajunga iarasi pe-acolo stickerele.. am pus si eu.. prin noiembrie.. :) da-mi un mail (gasesti la profil) si vb mai multe.

Take care,
Mr.BiG

Millie said...

Tell me where love ends ;)
respect pentru blog !

Corina-Maria Scheianu said...

dar vreau si eu stickere! de ce? pentru laptop :)

Mr.BiG said...

@ KorinnaMS - sigur, gasesti o adresa de mail la profil. scrie-mi si iti dau si tie stickere :)

Luissa said...

hmm..văd că din ce în ce mai multă lume e interesată de iniţiativă şi, mai mult decât atât, crede în ea. ăsta nu poate să fie decât un lucru bun, ţinând cont de faptul că Mr. BiG pune suflet (sunt sigură) în treaba asta. plăcut surprinsă am fost şi astăzi când, dând un search pe google, am descoperit atât de multe bloguri în care se vorbeşte despre LCBH. toată lumea e încântată şi cred că se întâmplă aşa în mare parte pentru că în componenţa sintagmei s-a strecurat cuvântul LOVE. care, evident, face şi obiectul "campaniei". sînt atât de tristă că nici nu ştiu ce să mai fac totuşi... Când merg pe stradă mă gândesc cât o să mai ţină supărarea mea, cât o să mai oftez nemulţumită. De ce? pentru că nu mai am stickereeeee :((
So, Mr. BiG, cum facem? ;;)
Mult succes!

olivia said...

heiii!!!eu lucrez in mag unirea:Diar prima data cand am vzt scris:love can begin here a fost in timp ce urcam scara rulanta:D am avut apoi un sentiment ciudat,ceva de genul..parca totusi nu exista numai rau pe lumea asta.in orice caz..f tare ideea si felicitari,nu oricine isi "pierde" timpul cu asa cv:)

Anonymous said...

vreau si eu stickere t rog;;).mi se pare geniala ideea si ash vrea s lipesc shi eu.

ana şi atât said...

Vreau şi eu să lipesc stickere prin Braşov...nu îmi amintesc să le fi văzut şi de aia cred că ar fi frumos să "decorez" oraşul...să mai smulgem nişte zâmbete şi de la braşoveni.. :)
So Mr. Big? Îmi dai şi mie stickere? please? :D

Mr.BiG said...

@ ana si atat - ma bucur ca-ti place ideea.. si ma bucur ca vrei sa ma ajuti.. da-mi un mail (gasesti adresa la profil) si vorbim mai multe.. :D

Smiley`s said...

L-am vazut zilele trecute in Unirii...ma simteam foarte rau si chiar mi-a adus un zambet. Stiam de povestea asta si-mi doream de o groaza de timp sa vad stikerul. M-a gasit cand aveam mai mare nevoie de el:)

Anonymous said...

vreau si eu sa ajut, vreau si eu.. Miercurea trecuta a aparut unul pe usa facultatii mele.. asa un zambet mare mi-a inflorit :)

Anonymous said...

Foarte buna ideea!
Si chiar aduce zambete :D
Daca ai nevoie de ajutor, trebuie doar sa spui :P

Bafta multa!

Ruxandra

Unknown said...

Salut mi se pare o campanie foarte tare. Am primit si eu un sticker de la un coleg la liceu si mi l-am lipit pe telefon. Toata lumea ma intreaba de unde am ca li se pare o idee super...si dak te-as putea ajuta in vre-un fel lipind si eu stickere zi-mi cum facem sa ne intalnim si sunt bucuros sa te ajut

Anonymous said...

in fiecare zi dau de ele la metrou ... ma fac sa zambesc :).. buna "campanie"

phoenix said...

Sper sa reusesti sa ai succes legat de aceasta "activitate " , oricum ceva rău nu poate iesi din asta .

plictisitule said...

Gigele, inceteaza cu poluarea... Ia gandeste-te: daca fiecare se apuca sa lipeasca "stickere" pe unde il trazneste pe el in vis noaptea (pentru ca nu pot sa ma gandesc ca ai vreo alta explicatie pentru MISCAREA asta a ta) cum ar arata lumea. Urmatorul pas este sa te joci paintball prin oras, nu? Ca doar e dreptul tau... Si in plus, hartia aia vine din copaci .. dar ce conteaza natura, atata timp cand ne iubim, nu? Hai sictir!

femeia simpla said...

deci aici era autorul! multumesc de initiativa :)
mie stickerele tale mi-au luminat multe clipe :)

BloooM said...

Ana si Atat, cred ca tu esti cea care a lipit Sticker-ul pe cabina telefonica de pe Republicii !!! foarte tare ;) chiar am fotografiat;)

Zazuza's Gulaschsuppe said...

in sfarsit ceva frumos! pana una alta, pot sa pun stickeru' pe blog?!

Yoyo said...

Daca poti,te rog sa-mi dai si mie niste stickere.Pentru ca in vacanta asta o sa fac un mic tur al Romaniei si as vrea sa lipesc prin locurile pe care le voi vedea...Ca sa-si aduca si lumea aminte ca "love can begin anywhere".Interesanta idee,impresionant gest,te pup.

Adry said...

foarte tare ideea:)adevarul e ca dragostea poate incepe oriunde! prima data am vazut stickerele la universitate cum iesi din metrou! ar fi tare sa aiba toata lumea stickere si sa le lipeasca unde si-au cunoscut marea iubire :P
he-he, good luck in continuare:D

Malina. said...

http://blueass.deviantart.com/art/Love-can-begin-here-128876535
:)deci tu erai.

eu said...

mi se pare f tare ideea, ma binedispune de fiecare data cand il vad. de unde pot face si eu rost?

ederpozo said...

See in Amsterdam:

http://www.flickr.com/photos/anarquiafotografica/3800057259/

Saludos

andrei ruse said...

super. am scris si eu aici, ma bate gandul sa pun stickerul pe cartile mele: http://andreiruse.ro/?p=1180

Anonymous said...

a ajuns si la cluj ;)) ..l-am vazut intr-un camin :P

Unknown said...

Frate am si eu nevoie de un sticker te rog frumos ... :)

Gabriela said...

Super tare.....e foarte ambitios proiectul si ma bucur ca s-a gasit un om care chiar sa faca ceva nu sa astepte de la altii.

CHANGE THE WORLD!!!!!!

Anonymous said...

suuuuper blog .. cat despre idee (Sau "miscare" cum vrei u s-o numesti) e foarte tare! Ma bucur ca te-am cunoscut(mai ales pt sticker iti dai seama:P) evident ca e lipit la mine pe poseta acum :D. singurul lucru pe care il regret e ca nu am luat mai multe :))) sigur gaseam pe unde sa le mai lipesc :). O seara buna iti doresc! te pupa lil'girl! :*

Anonymous said...

P.S.: filmuletul e bestial :P. FELICITARI BRE! ESTI TARE. Angy(lil'girl) :P in cazul in care nu m-ai recunoscut. pups

Diez. said...

hm. deci tu esti in spatele chestiei cu ''love can begin here''. eh. am aflat intr'un finaal. idee e ca.. chiar poti sa schimbi lumea. so. baftaa in continuare si sa mearga tot cum vrei tu.

cezara said...

you changed the world, you changed me and i am changing others...

Lili said...

Am initiat si eu o miscare de acest gen.
Tu cine vrei sa ramai in istorie?
http://antiquescoffee.wordpress.com/tu-cine-vrei-sa-ramai-in-istorie/

Ale said...

misto idee. mereu zambesc cand vad stickerele prin troleu:)

Chyry said...

Sal ! vreau doar sa spun ca iti respect foarte mult actiunea sunt un pusti din berceni care zilnik la ora 7 merg cu 381 si stau pe locurile din spate si mereu ma uit dupa stikerele tale sa vad daca le zaresc ! As dori si eu maka 1 stiker sti gen eu sunt biker bmxer si as dori sa-mi lipesc si eu unul pe bike ar fi chiar tare ! caut de ceva timp sa fac rost de un stiker si sper ca intr-un final am sa reusesc ! Multumesc Anticipat ... [together we can change the world ] cu stima Chyry !

Anca said...

Am vazut unul in Brasov :).Pe usa troleului.Sincer,am zambit din toata inima cand l-am vazut.Probabil lumea se uita ciudat la mine dar citisem despre "miscarea" asta si primul lucru care mi-a venit in minte a fost "ia uite ma!a ajuns si la mine!". A fost ceva...ciudat si frumos.

George Colang said...

eu am unul pe usa :))))