October 4, 2009

The new..

"In many ways, the work of a critic is easy. We risk very little, yet enjoy a position over those who offer up their work and their selves to our judgment. We thrive on negative criticism, which is fun to write and to read.
But the bitter truth we critics must face is that in the grand scheme of things, the average piece of junk is probably more meaningful than our criticism designating it so.


But there are times when a critic truly risks something and that is in the discovery and defense of the new.
The world is often unkind to new talent, new creations. The new needs friends."



Trebuie sa zic mai mult? E vorba de faptul ca unii chiar incearca sa faca ceva.. dar tu ce faci? Ok, te iei de ceilalti.. dar.. tu, ce faci? Da, cred ca cei de la Durex stiu ca prezervativele au o rata de protectie de doar 99%.. Si da, stiu si ei ca acel 1% inseamna deajuns de mult. Dar era mai bine daca nu se inventau prezervativele? [Hmm.. hai sa le facem.. Dar.. nuuuu! Au o rata de protectie doar 99%.. Aaahh.. da? Nu e bine.. trebuie sa incercam altceva..] Dar trebuie sa privesti partea plina a paharului.. :) Defapt.. nu trebuie, dar ai putea sa incerci!

Bineintele ca fiecare are un milion de probleme pe cap. Si necazurile tot vin.. life's a bitch :)
Dar daca te concentrezi doar la ce-i urat in viatza asta.. pierzi tot ce-i mai frumos din ea.. Da, orice moment e la fel de bun ca oricare altul.. Si asta se aplica la orice.. indiferent ca e vorba de diaree sau durere.. sau ce mai zici tu acolo. Astea se intampla fie ca vrei sau nu vrei. Lucrurile bune, de multe ori.. trebuie sa le aduci singur in viatza ta. Lucrurile bune pot incepe la fel de bine.. oriunde. Doar ca pe astea.. le vrei in viata ta.

Tu Jack, stii toate astea.. but "We thrive on negative criticism, which is fun to write and to read.." right? Te grabesti sa judeci niste oameni despre care nu stii nimic. Te-ai uitat putin stanga.. dreapta.. sa vedem ce-au zis si altii.. Dar tu ti-ai pastrat ideea pe care ai pornit.. Cand e ultima oara cand ai incercat tu sa faci un filmuletz? Sau.. nu stiu.. sa faci ceva.. pentru ceilalti.. Cat despre injuraturi.. :) nici vorba, i'd like to think i'm above that..

Dar tu Dani.. de ce te bagi? Nu stii ce zici.. but negative criticism rules.. huh? Doar.. daca zice Jack.. then it must be true.. Recent ai inceput sa scrii si tu ceva de la tine pe blogul care n-are nici cateva luni.. :) Nici macar nu ti-ai facut temele in privinta mea si nici in legatura cu campania asta.. You've got some problems with your love life.. it happens to the best of us.. dar nu trebuie sa te resemnezi, esti abia la inceput.. :) Sadly.. that's true.. right? :( Btw, you don't need duck tape to keep someone close to you.. :)

Esti exact ce vrei.. exact ce cumperi.. Si-ar trebui sa-ti revii [..] in loc sa te superi.

5 comments:

Anonymous said...

Cata' tu stii foarte bine ca oamenii sunt plini de invidie si mult venin...problema este cat de multa importantza le dai tu!Lasa-i sa traisca viatza lor anosta si irelevanta pentru societate si ai sa vezi ca indiferentza face totul!!!Dai satisfactie unor oameni care sunt practic "sugative" cam din toate punctele de vedere si atunci cand doamne fereste sunt in impas si plus de asta nu au ce face, isi descarca din incarcatura hormonala sau cea mai putin intelectuala pe oameni ca tine!!Really!!!Take care and keep going!!!Kisses:*:*:*

Anonymous said...

Dragul meu,
Si eu ti-am raspuns, dupa cum si tu poate te asteptai. Se poate vedea aici: http://jackrider.wordpress.com/2009/10/05/sa-ii-raspundem-deci-micutului/

Numai bine,
Jack

uncetateanoarecare said...

tara arde si voi va pieptanati ca sa va placa fetele. continuati asa si e clar, inca un motiv sa plec din tara asta unde TOTI se cearta si nimeni nu CASTIGA.

cat despre tine : mai bine nu raspundeai la provocare.

roxx said...

stay calm:)

CriSSa said...

stii ce-i amuzant? ca plecam de la o idee buna si ne pierdem pe parcurs..
cei mai multi se pierd pe parcurs..
si pana la urma, nu e obligatoriu ca toata lumea sa fie de acord cu modul tau de a vedea lucrurile, dar tocmai asta trebuie sa te ambitioneze sa mergi mai departe.. nu spun ca sunt de acord cu modalitatea ta de a actiona,dar pana la urma, faci cum crezi tu ca e mai bine.. trebuie sa ne urmam intuitia, nu?! :)
mereu o sa existe oameni care o sa incerce sa ne puna bete-n roate ;)