December 1, 2007

the big search..

si.. te trezesti intr-o dimineata, evident, singur.. si iti dai seama ca nu esti ca ceilalti. si ca nu ai aceleasi dorinte/asteptari/teluri ca si ceilalti din jurul tau. vrei mai mult. aduci ceva nou pe masa.. si astepti acelasi lucru din partea celuilalt. ceri atat de mult?

odata ce nu mai esti nou in.. 'domeniu' vezi altfel lucrurile. din momentul in care realizezi ca esti chiar bun la ce faci.. se schimba iarasi datele ecuatiei. vezi ca vrei mai mult decat de obicei. incepi sa selectezi, sa fii atent la detalii sa nu te mai multumesti cu putin si sa te astepti ca si celalalt sa aduca ceva nou. asa ca incepi sa cauti. defapt.. cautai de mult. dar acum stii ce vrei sa gasesti. si esti dispus sa treci cu vederea anumite lucruri. dar sunt altele la care nu vrei sa renunti ..and these are a 'must have'!

pe masura ce intalnesti mai multa lume, vezi ca nu e atat de usor de gasit acel 'ceva'. incepi sa vezi pattern-uri in oamenii de langa tine. incepi sa ii vezi 'de departe'.. ca la sah.. stii ce mutari vor face.. iar tu stii bine cum o sa reactionezi.. si partida s-a terminat inainte de a incepe, pentru ca iti dai seama ca o sa ajungi de unde ai plecat..

totul pare sa fie ok in primele momente. pentru ca e nou. pentru ca e 'altceva'. pentru ca e euforia necunoscutului.. ce ar fi.. cum ar fi daca.. dar ajungi sa il/o cunosti in profunzime si nu dureaza mult pana vezi ca nu e ce iti doresti. pentru ca ai gasit acelasi pattern sau pentru ca sunt multe lucruri peste care nu vrei sa treci cu vederea.. sau pentru ca te trezesti singur dimineata.. nu conteaza. ideea e ca nu o sa mearga. si ai prevazut asta. dar ai zis ca.. poate ma insel. poate de data asta e alfel..

uneori chiar e altfel. uneori gasesti pe cate cineva.. care gandeste la fel ca tine. prea mult la fel. si nu in sensul rau. pentru ca va completati unul pe celalalt. doar ca.. prea bine. ganditi in acelasi moment acelasi lucru.. va intelegeti din priviri.. fiecare aduce cate ceva nou.. totul ar fi ok daca.. ar fi si sincronizare: el/ea are pe altcineva. sau alte planuri. sau.. e departe. etc. partea cu gasitul nu e cea mai mare problema.. cel mai greu e cu sincronizarea.
dar.. asta e alta poveste.

2 comments:

Unknown said...

Sincronizarea e mereu o problema dar gandeste-te ce farmec ar mai avea daca ar fi atat de usor sa gasesti pe cineva asa cum un motor de cautare iti gaseste un cuvant. It's all about mistery:D

Anonymous said...

astfel de intamplari se numesc aventuri.aventurile te invata multe.nu poti sa ceri de la o aventura mai mult decat ceea ce este.daca ar fi mai mult de atat, crede-ma ca nu ar mai fi la fel.